Klinik çalışmalar

image

Klinik çalışmalar

 Klinik çalışmalar tüm üreticiler için zor ancak hayati önem taşıyan bir safhadır. Ortağınız olarak karşılaştırıcı ilaçların hem temininde hem de lojistiğinde hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda, söz konusu ilacın hem Türkiye’ de hem de dünyadaki klinik çalışma merkezlerine teslim edilmesi sürecini her aşamasıyla takip ederek organize ediyoruz. Bu sevkiyat ve taşıma süreci, ilgili ilacın gerektirdiği saklama ve taşıma şartları doğrultusunda yürütülmektedir.

 

Söz konusu ilaçların teminini doğrudan üreticisinden ya da kapsamlı olarak denetime tabi ruhsatlı toptancılardan yapmakta olup, çalışmada gerekli olan CoA, MSDS, TSE/BSE dokümanlarını temin edebilmekteyiz. Bu anlamda sağladığımız ürünün gerçek ve güvenilir olduğunu da temin etmiş oluyoruz.

 

Klinik çalışma tedarikçiniz olarak, tüm prosedür çerçevesinde beklenti ve taleplerinizi karşılayabilmekteyiz. Güçlü tedarikçi ağımız ile birlikte, istenilen miktarı tek parti olarak sunabiliyor ve tüm tedarik süreci içerisinde gizlilik unsurunu koruyoruz.